Isaac Muon Challenge

MUON

Speciaal voor triatleten heeft Isaac een challenge uitgezet, waarmee vijf gepassioneerde atleten een Isaac Muon framekit kunnen verdienen.
Vertel ons in een kort en krachtig bericht, waarom Isaac Cycle jou moet sponsoren met een framekit. Zet je bericht in een tweet, dus benut je woorden efficiënt. Vertel het ons in de stijl waarop jij jouw triatlon volbrengt.

 

@IsaacCycle ontvangt voor 31 augustus graag je tweet. We kiezen de vijf beste motivaties uit en maken op 6 september de uitslag bekend.

 

Bij deelname stem je in met onze voorwaarden.

Deze voorwaarden houden in dat alle winnaars een actieve bijdragen moeten leveren aan het merk Isaac Cycle. Je bent beschikbaar voor een overhandigingsfoto en bent bereid om één korte termijn recensie en één lange termijn recensie te schrijven over de framekit, aan te vullen met fotomateriaal en deze aan te leveren aan Isaac Cycle. Ook regelmatige Facebook berichten behoren tot de wederprestatie.

 

Winnaars zullen de framekit gebruiken tijdens trainingen en wedstrijden. Doorverkoop van de framekit binnen twee jaar na overhandiging is niet toegestaan. Indien de framekit binnen deze periode wordt doorverkocht dient de doorverkopende partij een vergoeding van € 2980,- te betalen aan Isaac Cycle. Over de uitslag van deze challenge kan niet worden gecorrespondeerd.

Isaac shirts
and more
in our webshop
Find your
Isaac dealer
check our dealers
See Isaac
in action
check our events