News

Press announcement: Isaac Element SL Team Edition revealed at Bike Motion

Element_orange-2

 

P E R S B E R I C H T

 

Geleen, 14-10-2014

 

Isaac onthult teamfiets Roompot Orange op Bike Motion 2014


Wielerfanaten die de Bike Motion Benelux in Utrecht gaan bezoeken, zorg dat je rond de klok van 17:00 uur de Isaac stand (Hal 10 C040) bezoekt. Isaac presenteert op dat moment de officiële teamfiets van Roompot Orange Cycling Team.


Isaac maakte in september bekend dat het de teamfietsen van de nieuwe Nederlandse Pro-Continentale ploeg gaat sponsoren. Sindsdien weten we dat de Roompot Orange Cycling selectie de eerste twee seizoen zal strijden op de Isaac Element SL, het superlichte topmodel van het Limburgse fietsmerk. Nieuwsgierig zijn we echter vooral naar de kleurstellingen van de nieuwe teameditie van de Element SL. Van oorsprong is Isaac terughoudend met kleurgebruik, wellicht dat de teamfiets daar verandering in zal brengen.


Gelet op de onthulling van de teamfiets, heeft het Roompot Orange Cycling Team op de Bike Motion een prominente plek op de Isaac stand. Vandaar dat de oud-wielergrootheden en ploegleiders Michael Boogerd, Erik Breukink en Jean-Paul van Poppel gedurende de gehele Bike Motion veelvuldig acte de présence geven bij Isaac.


Roompot Orange Cycling Team en Isaac nodigen je graag uit op stand C040 in Hal 10. Meer informatie over Isaac Cycle vind je op: www.isaac-cycle.com

Isaac shirts
and more
in our webshop
Find your
Isaac dealer
check our dealers
See Isaac
in action
check our events