News

Press Announcement: Isaac Element SL Team Edition revealed at BikeMotion

Press Announcement: Isaac Element SL Team Edition revealed at BikeMotion

De nieuwe teamfiets van de Nederlandse Pro-Continentale ploeg Roompot Orange Cycling is onder grote belangstelling onthuld op de stand van Isaac tijdens de Bike Motion in Utrecht. Het Roompot Orange Cycling Team zal vanaf 2015 met de Isaac Element SL de strijd in het prof peloton aangaan.


De Isaac Element SL Team Edition van het Roompot Orange Cycling Team is op een subtiele manier aangepast aan de kleuren van het team. Zo zijn er oranje en witte highlights op het mat zwarte frame aangebracht. Een goed uitgebalanceerd kleurenschema welke herkenbaar is voor alle partijen.


De keuze voor deze fiets is mede tot stand gekomen door liefhebbers hun mening te laten geven over twee varianten die de afgelopen periode zijn gepubliceerd op social media. Na alle stemmen bij elkaar te hebben opgeteld is de onthulde variant de nieuwe Isaac teamfiets van Roompot Orange Cycling geworden.


De Isaac Element SL van Roompot Orange Cycling zal gedurende de hele Bike Motion nog te bewonderen zijn op de Isaac stand (10.C040). Meer informatie over Isaac Cycle vind je op: www.isaac-cycle.com

Isaac shirts
and more
in our webshop
Find your
Isaac dealer
check our dealers
See Isaac
in action
check our events