header-10-dagen-website

 

 

Nog 4 dagen

 

Vandaag is zoals gezegd een koersdag. De Brabantse pijl staat op het menu met 205.4 kilometer, ik heb er zin in! Een laatste meetpunt voor aanstaande zondag en het weer zit ook mee. Onze ploegleider Michael Boogerd heeft ons vanochtend in de bus nog een aantal tips gegeven bij de teambespreking en we hebben er de tactiek besproken over hoe we deze koers gaan rijden. Als tweevoudig voormalig winnaar kan hij zijn ervaring overbrengen op ons en dat is fijn. Hij weet wat het is om dit soort koersen te rijden en in zijn geval te beslissen. Niet alleen de jongere renners hebben hier profijt van, maar ook de renner zoals mezelf.

Voor wat betreft de koers is het voor ons vandaag belangrijk om mee te zitten in een ontsnapping. Daarnaast is het voor ons een laatste test om in te kijken hoe wij er voor staan in de aanloop naar de Amstel van zondag. Waar wij hopen dat jullie ons massaal zullen aanmoedigen. We weten nog niet goed hoe we jullie moeten herkennen. Een aantal team genoten zaten te denken aan oranje pruiken toen we het vanochtend in de bus erover hadden. Wellicht dat dat voor jullie optie is. Wij zouden dat wel heel vet vinden wanneer de oranje koorts zijn intreden doet zondag as. Terug naar de wedstrijd van vandaag. Marc (de Maar) maakt vandaag zijn rentree na een paar mindere weken. Fijn om hem weer terug in de ploeg te hebben.


Kijkende naar het parcours van vandaag zijn er drie lokale ronden Rond de finishplaats Overijse van 23.4 kilometer. Daar zitten een aantal venijnige klimmetjes in zoals de Schavei en Hertstraat. Deze moeten we niet onderschatten. We willen vandaag ons best doen om tot i nde finale een rol van betekenis te spelen.

 

route-brabantse-pijl

 

Ik probeer na de koers nog wat foto's te maken en met jullie te delen. Anders zie ik jullie gewoon morgen waarin ik met een aantal mannen de Amstel ga verkennen voor zondag aanstaande. Ik heb een camera vanuit Isaac gekregen die ik hiervoor ga gebruiken. Dus dat beloofd wat

 

Tot morgen!

 

 

#10dagen

 

 

<<< dinsdag 14 april

 

Isaac shirts
and more
in our webshop
Find your
Isaac dealer
check our dealers
See Isaac
in action
check our events